Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2019 18:11 - ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПЪТ КЪМ АДА
Автор: vellia Категория: Регионални   
Прочетен: 829 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Цецку умора няма, както се знае. В Кърджали отново мисълта му хвърля всички в оркестъра:

„Tsvetan Tsvetanov в/ъв Кърджали, България.
17 часа · 
Предстоящите избори за Европейски парламент ще бъдат своеобразна битка на общочовешките и европейски ценности срещу националпопулизма. Ето защо всички ние не трябва да допускаме България да бъде отклонена от своя европейски път.“

Значи, според мислителят, имало общочовешки и европейски ценности и националпопулизъм. Тоест патриотизъм и национализъм. Да си българин явно е вече срамно, първо трябва да се гордеем, че сме европейци. България не е важна, важна е Европа, европейските и евроатлантическите ценности и отвъдокеанския му господар!

 

Какво донесе европейският път на България? Затворен седми блок на АЕЦ, енергийна зависимост, пълна икономиеска катастрофа, срив на доходите, мизерия, джендър-образование, бягство на милиони българи в чужбина, защото европейска България ги убива, стотици хиляди убити от болести, мизерия, стрес и недосегаемите за по пет лева. Избитите животни в Странджа. Налагането на приема на мигранти.

На мен европейският път не ми харесва. Той ни води към ада. Катастрофата вече е пълна. ЕС и НАТО унищожават България. Това е истината според мен. И нашият път НЕ Е ТЕХНИЯТ ПЪТ. България може и е оцелявала и без този безумен джендърски съюз и без НАТО. България има свой път, български. И ако се присъединяваме към някой съюз, нека да го направим след референдум, за да се види колко българи ще го подкрепят. Другото е налагане на колонията да прави, каквото е изгодно на чужди сили.

И на тези избори ЩЕ ИЗБЕРА БЪЛГАРСКИЯ ПЪТ. Дори това да е национализъм. Защото нация, патриотизъм, национализъм, традиции, вяра, не са мръсни и обидни думи. А ценности, които ни правят народ!

Елена Гунева

image

 



Гласувай:
5



1. oia - Поздрави ! Дано да бъде прочетено от ...
04.03.2019 05:30
Поздрави ! Дано да бъде прочетено от повече българи. Това в никакъв случай не е европейски, а еврейски съюз. Съюзите в каквато и форма да са, са тяхно творчество. Съюзът е осъвременена форма на империя. Съветския съюз чие творение беше, както и така наричания Европ. съюз. Нито една империя не издържа във времето, особено ако там пребивават българите, като роби и подчинени. Звучи може би парадоксално, но доказателството за това отново чука на вратата. Българин, не означава масовото народностно определение.
Българина не може да бъде разпознат, както не може да е разгадано и предназначението му на земята. Ще кажат някой--откачени писаници.
Не бързайте с изводите. Само мога да отправя една покана към
българските властници и всички стремящи се към тази позиция--- Уважаеми,
забравете чупката в кръста, характерна за един особен род ритуал. Както искат, така да си го разчитат. Нямат много време, както и тези, които
мислят, че са богопомазани................................
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vellia
Категория: Регионални
Прочетен: 523781
Постинги: 364
Коментари: 146
Гласове: 247
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930