Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2018 17:13 - АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ! БУНТЪТ ЩЕ ПРОМЕНИ БЪЛГАРИЯ! ИДВА ВРЕМЕТО В КОЕТО МЛАДИТЕ ЩЕ ИЗМЕТАТ ПОЛИТИЦИТЕ
Автор: vellia Категория: Регионални   
Прочетен: 2091 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 25.11.2018 17:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Братя и сестри Българи, часът на Бунтът удари и ако до днес, ние поемахме ударите на Герб и Репресивният им апарат, то днес е време да отвърнем на удара. Зад нас е майка България, пред нас борбата за бъдещето на децата ни.

 

Досега търпяхме, досега гледахме как млади и стари напускаха държавата, но дойде часът да сложим края!

 

Напред братя и сестри за България и нека Бог днес бъде българин, защото майка България има нужда от спасение.

Има нужда от нас, да я Спасим от тумора наречен политици и партии, които вече 29 години ни мачкат, грабят и убиват безнаказани. Време е да направим всичко, което ни диктуват сърцата.

Време е да бъдем преди всичко Непримирими пред неправдата и да извоюва своето право да сме граждани, а не скотове в тази Държава! На БУНТ! И помнете:

Който мисли за краят, не става Герой!

ВРЕМЕТО ЩЕ Е БУНТОВНО! БУНТ ОТНОВО ГОРИ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ  
 Според Герб и техните подръжници ако правителството подадяло Оставка, нищо нямало да се промени.

А онези които клатели държавата подкрепяли ДПС и БСП, само че нито един от тях не иска да проумее факта, че по всички Барикади в цяла България, Бунтовниците са около 25 – 30 годишни млади българи, на които явно не им прави впечатление много, много какво и как обясняват от партийните централи, а ясно заявяват:

 

Искаме да не емигрираме. Искаме да живеем като Европейци но в България. Стига сте крали.

Писна ни и си подавайте оставките и се махайте всичките.

 

Много хора наистина, обаче си задават и въпроса какво би станало ако Герб си подадат Оставката и за кого ще гласуват, ако има евентуално нови избори и дали си заслужава да са на улицата, защото така трябва.

Според Бунтовните комитети с бунтът идва и Алтернативата за България, защото до преди няколко дена, ако хората не вярваха, че от тях зависи промяната, то днес младите вече вярват и се палят за идеята да смачкат дори на избори с мажоритарни кандидати познатите ни партии.

Ще се обединим всички бунтовни комитети от цяла България, ще си напишем платформа, ще излъчим само мажоритарни кандидати и ще им съберем подписите нужни да участват в изборите, всички след това ще участваме и в предизборните им кампании и ще влязат в парламента, може и много млади хора днес да не са по Барикадите, но ако всички ние застанем зад идеята, да излъчим честни и достойни хора, които да влязат в парламента с една единствена идея да променят всичко в България и имат закони в ръцете си, които са написани от всички нас заедно, например закон за забрана на всички партии, после закон за премахването на всички екстри на депутатите и министрите, увеличение на всички, заплати и пенсии в граници на европейските, закон за лустрацията и търсенето на отговорност на всички участвали в управлението на страната в последните 30 години, както и закон който променя изцяло броя на депутатите, банковата и кредитната дейност в България, закон за това кои хора ще гласуват и как ще се оценя гласа им и още много неща, които пак казваме, ще се направят от нашите избраници с ясното съзнание, че променят България, то сме сигурни, че Бунтът ще успее. Така както сме сигурни, че в България младите имат бъдеще, защото точно когато всички си мислеха, че вече всички сме се отчаяли и няма повече на къде искрата на Бунта даде началото да помислим, всички заедно, защо трябва да променим България и защо трябва да се борим за нашата идея Алтернативата на всички партии и модела познат досега.

Време е братя и сестри млади българи, време е да спасим България, защото днес от нас зависи, да направим оново което трябва и както обичате вие да казвате да става каквото ще.

Искаме да помолим и вашите родители да се включат в нещата, защото ние може да искаме бъдеще, но те заслужават да си изживеят поне старините, защо така и не можаха да си поживеят живота който заслужаваха.

Утре пак всички ще сме по Барикадите и за да се поздравим с крайният успех, не трябва да отстъпваме, защото те политиците само това чакат да дадем крачка назад и да ни заплюят за пореден път в лицето.

Ние ще се борим докрай и се надяваме и Вие да го правите рамо до рамо с нас, защото България не е на партиите и политиците, България е на хората и ние всички трябва да върнем нещата така както биха били правилни. Алтернативата идва и тя носи промяната, Алтернативата за България, която ще ни даде онова от което се нуждаем, че можем и знаем как да направим България едно много по – добро място за живот и нека Бог бъде с нас.

 



Гласувай:
4



1. vellia - НЕ ПЛАЧИ, МАЙКО НЕ ТЪЖИ, ЧЕ АЗИ СТАНАХ БУНТОВНИК, БУНТОВНИК МАЙКО ЗА ЧОВЕШКИ БЪДНИНИ…
25.11.2018 17:45
http://www.informiran/%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%87%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D1%82%D1%8A%D0%B6%D0%B8-%D1%87%D0%B5-%D0%B0%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%85-%D0%B1%D1%83/
цитирай
2. vellia - БОЙКО, ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЕДИН ДЕН, ДА СИ САМ КАТО КУЧЕ…
25.11.2018 17:52
Най-голямата мъка е, да бъдеш отделен от роднините си, и семейството си.

Не защото така искате , а защото държавата ви, така ви задължава.

Господин Бойко, вие виждали ли сте родителите ви, през един екран на телефона?

Празнували ли сте: Бъдни вечер, рожденния ви ден САМ? Случвало ли ви се е да не виждате майка ви, баща ви, децата ви по 365 дни? Знаете ли, какво е чувството да си дойдат близките ви, и да кажат целунахме Българска земя, а след пет дена да съжаляват, че са си дошли, защото няма нищо общо с там където са?

Вие сте добре, Господин Борисов, добре сте, Да!!

Близките ви са до вас, имате топла и чиста къща, цял ден с извинение си галите дупето на стола и се наслаждавате как страдат Българите, а майките с деца работят по две работи за да има какво да ядат, бабите ядат ябълки, боб и ориз по-цял ден, защото ако си позволят скъпа храна, няма да имат за лекарства.

Пожелавам ви един ден, да сте на място на народа, като се приберете да сте сам като куче (защото близките ви са в чужбина), хладилника ви да е празен (защото днес надника ви е 15 лв, а с 15 лв. няма какво да си купите), да не искате да имате деца, защото знаете че няма с какви средства да ги отгледате, да пазарувате всичко от втора употреба.

Пожелавам ви го от сърце, да бъдете един обикновен човек, като НАС НАРОДА !!!!!! (написано е от една наша приятелка на която майка и е в чужбина от 10 години)

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vellia
Категория: Регионални
Прочетен: 523854
Постинги: 364
Коментари: 146
Гласове: 247
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930