Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2018 19:41 - ВСИЧКО Е ЛИЧНО!
Автор: vellia Категория: Регионални   
Прочетен: 1030 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ще започна с един цитат от „Кръстникът”, който дълбоко ме беше впечатлил: „Всичко е лично, и най-малкото нещо. Всички л@айна, които сервират на човек всеки ден, през целия живот, са личен въпрос. Наричат го бизнес. Добре. Но то е дяволски лично..“

Личен е въпросът колко пари платихме всички ние за Великата Северна Българска Попикана Ограда и за Великата Южна Българска Ограда! Личен е присмехът, който предизвиква видът на тези съоръжения в България и чужбина. Личен въпрос е колко бежанци влизат в земята ни, без да има какво да ги спре, защото от парите за оградата, някои български патрЕоти станаха милионери, а съоръжението е достойно единствено да пази бостан с тикви насред полето. Армия отдавна нямаме, граничари – също! Приемам го лично. Защото това е Родината ни, оставена на произвола, без защита, без дори авторитет сред съседите и дори сред африканците.

 

Приемам лично и ремонтите в София, в столицата на България. Обидни са, толкова ли заслужаваме българите? След Освобождението от западнали градчета и села, за няколко десетилетия тогавашните политици и народа превърнаха България в европейска страна, сега за три десетилетия се превърнахме в треторазрядна колониална държава, в която дори една улица няма прилична. Площадът пред църквата, метрото….колко некадърни и грозни проекти! С нашите пари! По-лично няма накъде!

Приемам лично смъртта на 20 българи на пътя край Своге, защото утре може аз или мой близък да сме жертви на корупцията в строителството. Приемам лично смъртта на Виктория Маринова, защото утре може някой друг неудобен да претърпи „инцидент“. Приемам лично продажбата на българското гражданство, защото да си българин е чест, която не може да се продава за 5000 евро!

Политиците скубят нашите пари, като ни оставят едва да оцеляваме, нагло твърдят, че не са като другите хора, по-специални са, даряват им, спестовни са…но аз твърде лично приемам новините за умрели от глад българи!

Майките на децата с увреждания приеха лично проблемите на децата си и се бориха. И победиха. Но само за децата си. А ние като народ имаме много проблеми, които ни засягат лично. Защото живеем тук, в България, защото тези политици се подиграват с всеки един от нас.

Примете всичко лично! Всяка несправедливост, всяка корупция, всяка лъжа и измама, всяко манипулиране, всяка обида! Всичко е лично, когато засяга българският народ.
Защото само ако приемем като лична кауза борбата с заразното зло, превзело държавата, можем да победим! Лично ние, не спасители, не парашутисти, не самозвани лидери…лично ние! Като народ!

Елена Гунчева
 

КОРЕНЪТ НА ЗЛОТО https://svobodnoslovo.eu/%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE/

 

image  



Гласувай:
1



1. vellia - КОРЕНЪТ НА ЗЛОТО
08.12.2018 19:43
Трябва да сменим системата. С нов вид управление, което да е В ПОЛЗА НА БЪЛГАРИЯ! И НА БЪЛГАРИТЕ! Да се знае кой носи отговорността, да има възможност за влияние на народа върху представителите му, да се действа изцяло в защита и за доброто на българите. Да се върне суверинитета на България и да се преразгледат договореностите, които не са в интерес на държавата.

И първо трябва да започнем със справедливостта. Защото истината и справедливостта са важни за ново начало. За да знаят политиците, че има справедливост и възмездие, и НАКАЗАНИЕ. За да знаят следващите какво ги чака, ако крадат от народа си! И да УВАЖАВАТ И ИМАТ РЕСПЕКТ ОТ НАРОДА, КОЙТО ГИ Е ИЗБРАЛ – КАТО СЛУГИ, НЕ КАТО ГОСПОДАРИ!

Елена Гунчева

цитирай
2. radostinalassa - Само народът може да се ...
08.12.2018 20:17
противопостави на банките и банкерите, които си избират политиците.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vellia
Категория: Регионални
Прочетен: 518174
Постинги: 364
Коментари: 146
Гласове: 247
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031