Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2018 01:32 - ЖАЛНА ВИ МАЙКА, КОГАТО ВИ ДОКОПАМЕ!
Автор: vellia Категория: Регионални   
Прочетен: 2379 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Прекалихте с гаврите! Нищо ценно и свято не пожалихте. Развалихте всичко, до което се допряхте и унищожихте всичко, което не разбирахте или ви пречеше. От горе-долу работеща държава ни върнахте в началото на миналия век! Вместо наши представители, се превърнахте в наши палачи!

Ако трябва да опиша само с една дума вашето управление, то тя е: НЕКАДЪРНОСТ!

 

Тотална некадърност на всички нива. И Великата  Южна Българска Ограда е само един от примерите за наглите кражби, безхаберие и безродие на управляващите политици! Направиха българската граница за смях и на африканците. Милиони, хвърлени за няколко реда тел /същото като Великата Северна Попикана Ограда/. Които дори овца не могат да спрат, камо ли отчаяни бежанци.

Единственото, което ни опазва, че не са чак толкова отчаяни, че да влезят в България. Отдавна се разчу какво е състоянието на Територията и дори бягащите от войни и глад не смеят да пристъпят в цъфтящата според ГЕРБ земя.

Не се накрадохте, не се наядохте, не се спряхте с поразиите. Тоталните некадърници, сложени на всички нива на управлението, съсипаха всичко, започвайки от администрацията и армията и стигайки до хората. Вече нямаме икономика, нямаме здравеопазване, нямаме образование, нямаме ред и сигурност, нямаме инфраструктура, нямаме доходи, нямаме живот!

И всичко това, за да може една шепа алчни и продажни некадърници да окрадат всичко и да си осигурят благоденствието на поколения напред. И нагло да ни заявяват, че са спестили от заплати милиони, когато народът им е затънал в кредити и заеми, въпреки, че работи. Нахилени да ни обясняват, че кръстници са им дарили огромни апартаменти ей така, заради уплах от земетресение. Да усвояват за лични цели голяма част от държавния бюджет или за безсмислени и скъпи първенюшки изпълнения.

Как се не наядохте? Цветанов с дарените седем апартамента, Горанов с дарения огромен апартамент от кръстника и спестени 345 000 лева от заплата, Лилиту – министър на министерството на водопад вече една година, някакви къщи в Барселона, някакви суджуци – има ли поне едно нещо около управляващата сган, което да е почтено и в ползу народу /а не в ползу роду на полиците/?

Но знаете ли, правосъдие винаги има. Властта ви се клати сериозно. Хората вече не ви искат. Хората ви искат само в затвора. По-разумните. По-неразумните ви искат пред стената. Защото за предателите на България прошка няма.

И когато загубите властта, ние ще ви чакаме! И правосъдие ще има!

Елена Гунчева

image

 



Гласувай:
3



1. krumbelosvet - Къв ГЕРБ?
07.12.2018 06:39
Май е много млада авторката.
Икономиката ни беше разрушена УМИШЛЕНО ОТВЪН преди ГЕРБ, за да си умре всичко останало от "естествена" смърт. И сега действа същото унищожение ОТВЪН.
цитирай
2. krumbelosvet - ПП:
07.12.2018 06:40
Никога не съм гласувал за ГЕРБ. Но истината си е истина.
цитирай
3. krumbelosvet - Мило лице, жестока закана
07.12.2018 12:13
Къв ГЕРБ? ББ го хареса и избра "Европейската" "Народна" Партия, в коята членува и Меркел. И го крепи до днес. И НЕ ПОДКРЕПИ последните протести. Една дума по медиите, и ББ си отиваше по лесно от КТБ.
И дайте да не се наричаме един-друг предатели. И злодеяте, и предателите, не са българи. Нас ни отнася СВЕТОВНИЯТ вихър, драга Скарлет. И Бог знае дали имаме полезен ход. Досега опитите за полезни ходове бяха проваляни ОТВЪН с позор.
Ето и сега, президентът скромно напомни на Европа, че закъсахме енергийно С НЕЙНА ПОМОЩ. И веднага медиите дадоха гласност на американски бивш разузнавач, че Радев служи на Путин за дстабилизация на Европа. И нашите "десни" ревнаха в хор като изпущени...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vellia
Категория: Регионални
Прочетен: 520182
Постинги: 364
Коментари: 146
Гласове: 247
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031