Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2018 07:53 - СОРИ ЗА СУДЖУКА
Автор: vellia Категория: Регионални   
Прочетен: 2243 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 И все пак – четири тона суджук! За Премиера-Слънце, както се твърди.

Две новини – четири тона суджук за премиера и двама възрастни българи, умрели от ГЛАД в 21 век в европейска държава!

 

Разбирам от публикациите в пресата, че бившият депутат  Живко Мартинов, вече известен сред материала като Живко Суджука, ВСЕ ОЩЕ Е ЧЛЕН НА ГЕРБ.  Няма значение, че е обвиняем, че са изнесени данни за натиск и принуждаване на свидетели да се откажат от показанията си. Все пак е виден наш кадър, а и четири тона суджук са си четири тона суджук.  Що ядене и трапези  е това!

Какво  толкова е станало? Нито от позицията на ГЕРБ, нито от „разкаянието“ на въпросния посредник може да се забележи някакво съжаление или действия. По-скоро възмущение, че някой си е позволил да каже истината за корупцията.

Бившият депутат си е на свобода, без значение от обвиненията за рекет и корупция и данни за натиск върху свидетели. За него, разбира се, арести и белезници няма.

И все пак – четири тона? На материала му бледнее фантазията какво плюскане ще бъде от страна на получателите на придобивката. Или пък са подготвяли някакви партийни банкети? Че ако Премиерът-Слънце изяде толкова вредно месо, отиде! А и той колко пъти набляга колко е вредна сланината и по принцип месото. Той затова се жертва, за народа си, той да понесе вредата от нездравословните продукти.

На този фон няма как да не се сетя за възрастните хора, умрели от ГЛАД и студ. Докато управляващите си договарят безплатни суджуци! Ами да им приседнат дано всички придобивки, за които са крали и рекетирали!

Интересно е как партията смята, че Живко Суджука все още е ценен кадър, който не подлежи на изключване, без значение от нечувания  скандал и подигравки.  Или може би си го пази за „резервната“ скамейка. Защото за разлика от политическите им опоненти, в ГЕРБ всичко се прощава с благосклонно око, стига да е било в интерес на партията и лично на Вожда. И тези хора ни управляват!

Срамът е състояние на почтения човек! Цървулите съвест и срам нямат. А само възмущение, че са ги хванали!

Елена Гунчева

image



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vellia
Категория: Регионални
Прочетен: 523176
Постинги: 364
Коментари: 146
Гласове: 247
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930