Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2018 05:59 - ВАЖНО! Протестът: Борисов си отива и повече няма да види власт!
Автор: vellia Категория: Регионални   
Прочетен: 2704 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Бунтове в цялата страна са подготвени и за утре, ще има масовост ще има и изненади.

Определени места се държат в пълна тайна коментират хора запознати с организацията на нещата, като се очаква това да изненада МВР и Жандармерията, съобщават от Национален протест срещу безобразията в България на своята страница в мрежата.

 

 

Ето какво още научаваме от там, едно към едно:

 

 

Припомняме и призива на координаторите по места да се ксерокопират всички актове и да се предадат, защото до края на следващата седмица преди голямото събитие в София се очаква те да бъдат обявени за Незаконни, Репресивни и Невалидни.

 

И в този момент кипи трескава подготовка за утрешният ден. Ще има изненади и за медиите и за полицията, един месец сме подложени всеки ден на Репресии, коментираме темата всеки ден, хората са уплашени, но не и примирени, а основната цел на Бунтът е сваляне на правителството, разпускане на парламента, които до този момент доказаха, че са вредни и опасни за България.

 

 

 

 

Циничните лъжи на Бойко Борисов от преди само една седмица, че партийната субсидия трябвало да се намали, пак разгневиха хората, както и многото информация през последните няколко дни за лобисти в Парламента, любовници в министерствата, схеми как да се откраднат милиарди с които се ощетява България, а българина се държи в бедност са част от нещата.

 

 

 

 

 

Пенсионерите в България също са гневни на фона на смешните стотинки с които ще индексират пенсиите им, въпреки обещанията на така наречените патриоти, че минималната пенсия в България ще е 300 лева ако те са на власт.

 

 

 

 

 

Е да, ама не, единственото нещо което расте с бесни темпове в последната една година са заплатите в Парламента, Министерски съвет и държавните учреждения в които работят партийните назначения не само на Герб, но и на БСП и ДПС.

 

 

 

Писна ни! Стига вече! Между тях няма разлика, всички са еднакви – да си ходят! Това са основните лозунги които се вдигат по Барикадите, но има още едно, което медиите не отчитат и то е че Бунтът не припознава никоя партия, дори по места в някои градове, участниците в Бунтът понабиха някои нагли партийци, появили се там, въпреки че партиите им не са представени в Парламента.

 

 

 

 

Какво се подготвя за утре и кои са точно градовете и местата засега никой не казва появяват се само някакви край точки и призиви за Бунт в социалните мрежи, но трескавата подготовка се прави по друг начин коментират запознати. Масовост ще има, ще има много хора от различни градове на едно място и изобщо полицията да не си мисли, че този път ще ни спре.

 

 

 

 

Ние не сме на манифестация, ние искаме промяна за по – добър живот за всички българи в това число и за тях и те вече трябва да разберат, че Борисов си отива и че повече няма да види власт, така че е добре още от утре да покажат, че са на страната на хората в България, а не че са на заплати от бюджета да пазят властта на Герб.

 

 

Бунтът продължава! Герб са в паника! Отиват си завинаги и е време всички, които искат промяната да забравят страха и отчаянието и да излязат на барикадата, дори може като във Франция всички да сложим жилетки и каски и маски, за да бъдем непримирими срещу репресиите на Цветан Цветанов и неговите назначения на ръководни постове в МВР.

 

 

 

Утре ще бъде обявен и деня за голямото събитие в София на което се очаква от над 45 града в България да пристигнат в София над 15 000 гневни българи, които да вземат оставките на всички, защото според информацията с която разполагаме събирането ще е в делничен ден, по време на парламентарно заседание, докато депутатите са вътре, а Бунтовниците отдавна са заявили, че в София ще влязат всички заедно, когато са готови за истински действия не да ходят да викат пред Парламента и никой да не ги чува.

 

 

Източник: Хакнюз
 

ЕКСКЛУЗИВНО! Диков осветява мащабна далавера за милиони пряко свързана с Борисов http://www.informiran.net/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BE%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%8F%D0%B2%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D1%89%D0%B0%D0%B1%D0%BD%D0%B0-%D0%B4/


 



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vellia
Категория: Регионални
Прочетен: 520233
Постинги: 364
Коментари: 146
Гласове: 247
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031