Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2018 23:04 - ИЗВИНЕНИЕТО ВИ НЕ СТРУВА 108 000 ЛЕВА!
Автор: vellia Категория: Регионални   
Прочетен: 1303 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Човекът, заради когото от нашите пари, държавата трябва да плати обезщетение на Николай Цонев за неправомерния арест и думите „абсолютен престъпник”, днес се жалва от стреса. Направо ни кара ние него да съжалим. Имало психическо и емоционално напрежение, значи! Ами като сте толкова емоционално и психически лабилни, сменете професията. Затова нарекъл бивш военен министър „абсолютен престъпник” пред камерите, а след това филмчето беше пуснато на материала за забавление и отчитане на резултати срещу престъпноста!

Резултатите ги виждаме. В парично изражение. А прокурорът се извинил. Поемал отговорността, видиш ли. Само където не видях никъде да поема задължението той да плати на човека. А не ние – заради неговата грешка.

 

Прокуратурата в България отразява всички негативи на прехода. И нито едно достойнство на демокрацията. А неадекватни прокурори всяват допълнително беззаконие на Територията. Вместо пазител на закоността, прокуратурата се превърна в репресивна машина на управляващите. С назначени хора, които да изпълняват предимно политически поръчки. И за съжаление това си личи.

Но дори това не може да оправдае незнанието или откровено нарушаването на закона. Всеки е невинен до доказване на противното. Докажете го. След това го наречете престъпник. Защото държавата е пълна престъпници, които вие не виждате! И не искате да видите, защото те са ви назначили и ви плащат заплатите. И слушкате. Готови да размажете всеки, тръгнал срещу управляващите.

Когато законът е на силата, а не силата на закона, това не е държава, а джунгла! В която по-силният изяжда по-слабия, където насилието е основен начин на оцеляване и където на никого не му пука за жертвите. Изяж или ще бъдеш изяден. Да, по-хуманно на практика, но смисълът е същият.

Слабите сме ние – народът и неудобните за властта политици и общественици. Те са силните, зверовете, командващи в джунглата- в тях са хляба, ножа и сиренето. И държавата с цялата си репресивна машина.

Та, кой ще плати все пак за ГРЕШКАТА на прокуратурата? Ние или виновните?

Елена Гунчева

 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vellia
Категория: Регионални
Прочетен: 521992
Постинги: 364
Коментари: 146
Гласове: 247
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930