Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2018 03:16 - НЯМАМЕ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ. ИМАМЕ ТЪРГОВИЯ С ЖИВОТ
Автор: vellia Категория: Регионални   
Прочетен: 823 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 И като всяка търговия на Територията – без правила, с неистовото желание за прецакване на клиента/пациента и трупане на големи печалби с минимум разходи. В здравеопазването се въртят едни големи пари, останалите все още работещи здравни заведения имат дни хубави имоти. И управляващите виждат само това, че човек е готов да дава много пари за здравето си. И спекулират с това.

Направиха лекарите търгаши. Не търговци – търгаши. Защото хора, положили Хипократовата клетва, се превърнаха в пресмятащи разходи и печалби бизнесмени. Политиците не оставиха нито един ресор в държавата, който да не им носи пари. Търгуват с всичко, вземат пари от всичко.

Kолко болници в малките населени места, че и в големите закриха? С големи, апетитни имоти?

КОЛКО ХОРА УБИХА С „ТЪРГОВСКОТО“ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ! Да, това е думата – УБИХА! Колко деца, за които няма средства за лечение в чужбина, колко закъснели линейки, колко лекарски грешки, колко убити родилки….колко починали, защото нямат пари да отидат на лекар. Както в тъжния виц – ако нямаш пари, Господ здраве да ти дава!

Търговията с живот става все по-срамна. На фона на лукса и служебните коли на шефовете на здравната каса, на инспектората, на какви ли не органи и надзори. Срещу пациентите и лекарите, които наистина искат да си вършат работата.

Колко лекари, медицински сестри и акушерки напуснаха България? Защото една медицинска сестра получава по-малко от една сервитьорка! Защото тук населението трябва ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНО! ЯВНО ТОВА Е ЦЕЛТА НА ПОЛИТИЦИТЕ.А ТЕ ДА СИ ПРИБЕРАТ СРЕБЪРНИЦИТЕ!

Както винаги посочвам моите приоритети за държавата. Здравеопазването е сред първите четири! Защото здравата нация е важна, много важна. Здравите хора спестяват пари и от държавния бюджет. Работят, имат деца, спокойни са за старините си.

КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ, ИМА ЛИ РЕСОР, В КОЙТО ПОЛИТИЦИТЕ ДА СЕ НАМЕСИХА И КОЙТО ДА НЕ УНИЩОЖИХА! МАЙ НЯМА!

И продължават. Докато не ги спрем, ЩЕ НИ УБИВАТ!

Бог да пази България!

Елена Гунчева

 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vellia
Категория: Регионални
Прочетен: 521992
Постинги: 364
Коментари: 146
Гласове: 247
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930