Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2018 21:03 - ВЛАСТИТЕ В ЕС ИМАТ ПОВЕЧЕ ИНТЕРЕС ДА ПОДКРЕПЯТ БОКУ-СЛЪНЦЕТО, ОТКОЛКОТО ДА НАУЧАТ ИСТИНАТА!
Автор: vellia Категория: Регионални   
Прочетен: 513 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Да лъжеш също е изкуство. Много ми е обидно – съчинили някаква измислена версия, намерили си удобен извършител, всичко е точно! Но….ами постарайте се, малко бе, то знам, че ни лъжат, но е много обидно да те смятат чак за толкова прост!

И не – международно разследване на смъртта на разследващата българска журналистка няма да има. Защо ли? Обяснявам за неразбралите:

 

– Започване на подобна международна проверка е ясен знак, че международната общност НЕ ВЯРВА и НЕ ПОДКРЕПЯ Премиерът – Слънце. И че е дотолкова съмнителен, че лично го подозират в прикриване на истината. Такова нещо няма как да се случи? Защо ли?

Минавам на следващия извод:
– Премиерът- Слънце, е УДОБЕН! Нееее, не за българите, за Европейския съюз, за Ердоган, за САЩ…ТОЙ СЛУШКА И СЕ ПОДЧИНЯВА! ШУТЪТ НА ЕВРОПА! БЕЗОБИДЕН И СМЕШЕН!

– Представете си, че подобно международно разследване все пак чисто хипотетично се осъществи. И „случайно“ открие фрапиращи пропуски и лъжи в разследването. Това ще бъде директно ОБВИНЕНИЕ срещу Боку, че е косвеният убиец И това няма как да се случи! Защото в такъв случай няма да им остане друг избор, освен да го свалят и да му потърсят отговорност. Със 100 % риск следващият премиер да е българският Виктор Орбан. Да рискуват – НИКОГА!

– Помните ли преди много, много, много години „самоубийството“ на една красива телевизионна водеща – Титяна. Целият народ беше убеден, че е убита от един виден син на още по-виден български политик. Но нищо и никога не се разбра.

Някои престъпления никога няма да се разкрият на 100 %, въпреки че се знаят нещата: отново въпросът – Кому е изгодно?

О, и който е убивал един път, ще убие и втори и трети път! Стига да не го спрат! Спомнете си миналото!

Затова и един ден съд няма как да има. Но пък присъда – може. Защото справедливост трябва да има. Заради Виктория, за да почива в мир!

Елена Гунчева

image



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vellia
Категория: Регионални
Прочетен: 523836
Постинги: 364
Коментари: 146
Гласове: 247
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930