Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2018 20:14 - Народът превъзнася една посредствена журналистка, а нищо не прави като нас ни хулят ежедневно, въпреки че ви утроихме доходите...
Автор: vellia Категория: Регионални   
Прочетен: 4165 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 19.10.2018 08:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Съжалението и оплакването на убитата Виктория Маринова е "прекалено". Това коментира току що по време на лекция в СУ, Евроминистър Лиляна Павлова. "Разбира се, става дума за голяма трагедия, но това хленчене и оплаквачество вече не е наред. Народът демонстрира ниско интелектуално ниво, като превъзнася една посредствена журналистка, бих я нарекла - журналелка, а нищо не прави като ежедневно и ежечасно нас от ГЕРБ и плюят и охулват същите тези журналисти. А те храним, народе, не го ли разбираш..." - каза министърката.
Тя добави и, че по времето на ГЕРБ, доходите са се "утроили" и властта заслужава повече защита от народа си, когато я оплюват нечестно. Павлова скоро ще се раздели с поста си, защото Председателството изтече, но пълзят слухове, че ще става вицепремиер по пенсионерските въпроси. Тя редовно се оплаква, че е нападана с фалшиви новини, заради народополезните и усилия и високия професионализъм на екипа и...
.Н.

 журналелка

източник: speednewsbg.blogspot.com

Не е лошо да отиде до Русе, да сложи спортен екип,да побяга малко по алеята за здраве и там да я дочака някой като изрода Северин и да и покаже някои цигански иширети и тогава да отиде да изнася лекции в СУ. Кой и защо допуска тази... нямам думи за изразяване да зарибява младостта на България. БОКЛУК - АМА ПЪЛЕН БОКЛУК ОТВСЯКЪДЕ!!!
Върха на наглостта! Те "ХРАНИЛИ" народа? С чии пари? Нямам думи! Едва ли има нормален българин, независимо от политичското му пристрастие да приеме това твърдение! Господин Борисов, тази комунистическа щерка, с тези си думи работи против Вас!


Наглият говори!

 


Цветанов обяви по БТВ, че обществената и международна реакция след убийството на Виктория Маринова е хибридна атака и очерняне на България!
Заради този боклук България е осъдена по 11 дела за потъпкване на човешките права! Заради него (и не само) България е сочена с пръст в Страсбург!
Този е изсипал толкова помия върху образа на България, че едно поколение още няма да може да я изчисти!
Този превърна подслушването, рекета върху бизнеса, репресиите спрямо неудобните и фалшифицирането на избори в стил на управление!
Този превърна МВР в кочина, прогони кадърните и назначи за шефове на службите и областните дирекции верни мишки, ченгета и послушковци!
Този превърна парламента в обслужващ орган на мафията и служба за заверка на разпорежданията на господарите си!
Този е част от тумора, който разяжда и изяжда държавата ни!
Този е цирей, пораснал на носа на „демокрацията“ ни!
Този е от най=гнусните, нагли и алчни престъпници, които са се раждали по земите ни!
БОЕЦ внесохме поредица сигнали срещу Цветан Цветанов и вместо да е в ареста, наглият обикаля по телевизиите!
Видовден идва.
Цецоу, ти си абсолютен престъпник!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

СМЕШНИ и ЖАЛКИ: Плевнелиев и Костов цъфнаха на конференцията срещу Русия “Хибридните заплахи срещу институциите”

Състоя се конференция, посветена на “Хибридните заплахи срещу институциите“, организатори бяха катедра “Политология“ на СУ, “Атлатническия съвет на България“ и “Софийски форум за сигурност“.

 

Росен Плевнелиев посочи, че в много държави като Черна Гора, Босна и Херцеговина могат да се намерят примери за хибридна заплаха от страна на Русия.

 

В Черна Гора руски депутати чрез сръбски и македонски банки са финансирали масови протести, а в Македония намесата за дестабилизация се осъществява чрез купуване на футболни клубове, каза Плевнелиев. Заради тези примери той посочи събитията в България, когато протестите за цените на тока, станаха причина за падане на първото правителство на Бойко Борисов.

“Разбира се по това време бяха ясни лидерите на тези протести“.

“Нека да не допускаме миналото, особено в неговата негативна част, зависимости, олигархия, непазарно мислене, атаки срещу демократични институции, да се връща в България“, допълни още той.

Бившият премиер Иван Костов цитира данни от изследване на неговия център за “Анализ и управление на риска“, според което руското влияние в България е факт:

Част от целите на руската пропагандна агресия са били постигнати след анексирането на Крим, в България е бил разрушен българския политически консенсус за членство в НАТО и ЕС, обясни Костов и каза още, че преди президентските избори също се е усетило руско доминиране.

“Мнозинството от партиите в парламента са с проруска ориентация, с такава е и президентът Румен Радев. Българската прокуратура демонстрира опасна близост с руската“, поясни той.

Репортаж на Добромир Видев за предаването »12+3»

Плевнелиев изпадна в русофобски делириум на форум за хибридните заплахи

Почти всички медии в България са изкупени благодарение на завишената с няколкостотин милиона лева цена на проекта „Цанков камък”. Това обясни бившият държавен глава Росен Плевнелиев, макар и без да говори с конкретни имена. Той участва на конференция в Софийския университет на тема „Хибридните заплахи: мит или реалност? Последствия за националната и европейската сигурност”, предаде Флагман. Според бившия държавен глава БНТ имала рубладжийско ръководство, БТВ излъчвала репортажи от добре осветения Болшой театър, никоя медия не показвала как живеят руснаците в Сибир.

“Южен поток България” беше уговорен спомняте ли си за колко пари? За 4,2 милиарда. В Сърбия знаете ли за колко бе договорен? За 1,6. Това беше моят кошмар – че българската олигархия, която от един язовир с главен консултант… направи проекта вместо 400 милиона лева за 1 милиард лева. И точно тогава се изкупиха почти всички медии. Медийната империя е финансирана, според мен, с тези пари”, коментира бившият държавен глава.

Плевнелиев попита: „Ами какво би било, ако същите тези хора, руските олигарси в България, получат разликата между 1,6 и 4 милиарда евро? Какво те ще купят не с 200 милиона евро, а с 2 милиарда евро! Нашата демокрация беше заминала според мен, ако те имат такъв ресурс. Затова се противопоставих.”
Експрезидентът се похвали, че е спрял „Южен поток” чрез служебното правителство след кабинета „Орешарски”.

В началото на 2013 г. Росен Плевнелиев имал откровен разговор с Бойко Борисов, като го убеждавал да не подава оставка по повод започналите протести за цената на тока.

На другия ден обаче излязъл материал във вестник „Труд”.

“И не искам да забравя и няма да забравя каква беше корицата на вестник „Труд” и кой беше на нея точно в този ден – мисля, че 22 януари 2013 г. Един член на футболната агитка на клуба на „Локомотив” (Пловдив), собственик на един известен български олигарх – Цветан Василев”, разказва Росен Плевнелиев. Той вероятно имаше предвид „Ботев” (Пловдив), който бе собственост на Василев.

Бившият държавен глава добави следното: „Същевременно вестник „Труд”, който никога не е криел своите проруски позиции и винаги се е управлявал от агенти на Държавна сигурност, на първа страница обилно показваше кръвта от раната на този герой”.

Доклади на конференцията имаха още и експремиерът Иван Костов и бившият председател на Народното събрание Александър Йорданов.

Последва дискусия с въпроси.

Едно от питанията бе за връщането на Уляна Пръмова в БНТ и как може да се „освободим от това рубладжийско ръководство” на телевизията.

Росен Плевнелиев обясни: Казусът „Уляна Пръмова” може да бъде разглеждан не просто само в рамките на БНТ. Например аз никога няма да забравя как в един момент, в който bTV, която по това време беше най-гледаната българска телевизия, собственост не на кой да е, а на Time Warner – една главно американска медийна компания, излъчваше романтични филми един след друг и репортажи от добре осветения Болшой театър, от Кремъл в момент, в който точно Русия извършваше руската окупация на Крим. Аз тогава лично бях толкова потресен от тоталната дезинформация, която течеше по българските медии, че се опитах да направя нещо, което никога не съм си позволил да правя като държавен глава; не съм си позволил да звъня на един журналист и на един собственик на медия, за да го помоля за нещо. Това беше част от начина, по който аз действах и вярвах, че това беше правилният начин.”

Тогава Плевнелиев говорил с американския посланик и го попитал дали не счита, че нещо не е наред.
„Та нима няма една българска телевизия, една, която да отиде на 100 км от Москва и да покаже как живеят днес руснаците? Защо една българска телевизия не отиде там в Сибир, където веднъж на месец идва влакът с магазина, от който те купуват… Защо не покажем начина, по който днес живеят руснаците? Че практически в крайна сметка опозицията бе избита. Тя не е просто елиминирана, тя е избита. Защо българските медии нямат елементарната смелост да излязат и да посочат проблемите такива, каквито са – как живеят днес руснаците”, попита с апломб Плевнелиев.

Той обясни, че 2 милиона българи напуснали страната, и попита колко са отишли в Русия. И сам си отговори:„Нула”.

Росен Плевнелиев попита и защо подценяваме българския народ. По думите му – хората не са глупави и те вярват в човешките права и свободи и че демокрацията е нещо добро.

„Отгоре на върха на руската пропаганда стои една от любовниците на президента Путин и е инсталирана неслучайно, за да прави това, което тя прави”, добави Плевнелиев.

Любимо средство за антиевропейска пропаганда била Кончита Вурст. Руснаците обяснявали, че това не било нито мъж, нито жена и че такъв бил Европейският съюз.

„Давам си сметка, че толкова надълбоко хващат корени лъжите, които се разпространяват днес от Кремъл, включително и чрез всички медии, не само БНТ, че единственото противодействие може да се води днес в българския парламент, но точно там сме най-пробити.

Всъщност и БНТ по един или друг начин, и bTV, и всички останали… няма как, ако в българския парламент се води качествен дебат, честен дебат за ролята на Русия, за хибридните атаки, за начина, по който се влияе на обществото, ако щете за истината – истината за това как живеят руснаците днес, истината за това дали Русия днес представлява някакъв алтернативен модел, в който ние вярваме; истината за това, че в Русия 100 олигарха държат 90% от икономиката, че те държат 97% от банките, че техните деца бягат на запад. Истината, истината, истината! Аз не успях да се преборя, заявявам най-откровено, за това да проведем качествен дебат в българския парламент за истината. Камо ли в българските медии”, коментира още експрезидентът.

„И затова си мисля, че нека все пак да знаем, че голямата битка тепърва предстои. България е парламентарна демокрация. Нека да не се случи така, че лелеяният сценарий от парламентарна за президентска република да се осъществи. Тогава ви слагат един президент отпред с „голям шлем” и сме дотам. Русия винаги е лелеяла и искала и аз съм сигурен, че този дебат ще се вдигне със страшна сила”, заяви още Росен Плевнелиев, като коментира и че „за да разберем, че има по-лошо от мен, по-лошо от нас, трябва да гледаме винаги към Скопие”.

След това експрезидентът се върна на разговора си с предишния американски посланик.
„Например в bTV американският посланик, човекът, когато го питах в прав текст как е възможно американска медия да излъчва денонощно и да облъчва българския народ с руската, кремълска пропаганда – че нашата демокрация се е провалила, че в Кремъл всичко блести и е цъфнало и вързало, и той ми каза „ами, г-н президент, съжалявам (това беше бившият американски посланик), но Вие знаете много добре, всъщност, шефът на новините пък по bTV се определя от златната акция на г-н Красимир Гергов””, разказа Росен Плевнелиев.

Според него в държавата има сто важни позиции.

„Трябва да си даваме сметка, че в тази държава, казвам го най-откровено, има сто позиции. За тези сто позиции проруските лобита водят жестоки битки денонощно и планират с години напред кой ще ги завземе. От тези сто позиции зависи бъдещето на нашата демокрация. И това е главен прокурор, това е шеф на данъчните… Най-голямата репресия днес в България днес минава през данъчните. Но това е моделът на Орбан”, добави Плевнелиев.

Той изрази възмущение, че българските социалисти застанали зад унгарския премиер Виктор Орбан и неговите авторитарни методи на действие, вместо да защитят репресираната им сестринска соцпартия в Унгария.

«Завършен олигофрен. Беше ни президент, което въобще не е повод за шеги. Това е и еманацията на така наречените десни, претенциите на кръга капитал и усилията на американското посолство да пръкнат алтернатива. Идиот ахронот.»,-коментар на Явор Дачков

«И това интелектуално недоразумение беше инсталирано от ГЕРБ за президент на България… Дъно!»,-коментар на Борислав Цеков,

НАГЛО! Плевнелиев: Ще се боря срещу Русия и партийните медии до последно! Спрях „Южен поток“, сега ще се боря и с всичко останало!

„Почти всички медии в България са изкупени благодарение на завишената с няколкостотин милиона лева цена на проекта „Цанков камък”.

Това обясни бившият държавен глава Росен Плевнелиев, макар и без да говори с конкретни имена.

 

Той участва на конференция в Софийския университет на тема „Хибридните заплахи: мит или реалност? Последствия за националната и европейската сигурност”.

Плевнелиев изпадна в откровения по отношение на състоянието на медиите у нас.
„Южен поток България” беше уговорен спомняте ли си за колко пари? За 4,2 милиарда. В Сърбия знаете ли за колко бе договорен? За 1,6. Това беше моят кошмар – че българската олигархия, която от един язовир с главен консултант… направи проекта вместо 400 милиона лева за 1 милиард лева. И точно тогава се изкупиха почти всички медии. Медийната империя е финансирана, според мен, с тези пари”, коментира бившият държавен глава.

Плевнелиев попита: „Ами какво би било, ако същите тези хора, руските олигарси в България, получат разликата между 1,6 и 4 милиарда евро? Какво те ще купят не с 200 милиона евро, а с 2 милиарда евро! Нашата демокрация беше заминала според мен, ако те имат такъв ресурс. Затова се противопоставих.”
Експрезидентът се похвали, че е спрял „Южен поток” чрез служебното правителство след кабинета „Орешарски”.

В началото на 2013 г. Росен Плевнелиев имал откровен разговор с Бойко Борисов, като го убеждавал да не подава оставка по повод започналите протести за цената на тока.

На другия ден обаче излязъл материал във вестник „Труд”.
„И не искам да забравя и няма да забравя каква беше корицата на вестник „Труд” и кой беше на нея точно в този ден – мисля, че 22 януари 2013 г. Един член на футболната агитка на клуба на „Локомотив” (Пловдив), собственик на един известен български олигарх – Цветан Василев”, разказва Росен Плевнелиев. Той вероятно имаше предвид „Ботев” (Пловдив), който бе собственост на Василев.

Бившият държавен глава добави следното: „Същевременно вестник „Труд”, който никога не е криел своите проруски позиции и винаги се е управлявал от агенти на Държавна сигурност, на първа страница обилно показваше кръвта от раната на този герой”.

Доклади на конференцията имаха още и експремиерът Иван Костов и бившият председател на Народното събрание Александър Йорданов.

 

image



Гласувай:
2



1. bojo12345 - Тази особа наистина яде и утроява заплатата си:
23.10.2018 19:50
А те храним, народе, не го ли разбираш..." - каза министърката.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vellia
Категория: Регионални
Прочетен: 519978
Постинги: 364
Коментари: 146
Гласове: 247
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031