Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2018 20:50 - ТРИУМФ НА НЕКАДЪРНОСТТА НА ТЕРИТОРИЯТА! УМИШЛЕНАТА НЕКАДЪРНОСТ!
Автор: vellia Категория: Регионални   
Прочетен: 4406 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 С пълен потрес прочетох изказването на шофьорчето /тоест Министъра, то човек трудно се ориентира – пожарникари, шофьори, охранители../. Проверявали лудницата наблизо!!

И криминално проявените – тоест обичайно заподозрените. Току-виж, намерят някой, който е бил в радиус от три километра, следователно виновен и евентуално осъден.

За лудницата малко ми бледнее фантазията – при избягал пациент би трябвало полицията да е информирана? Или пък ги пускат да се разхождат покрай реката за релакс???

 

Щеше да е смешно, ако не беше свързано с жестоката и безсмислена смърт на една млада журналистка.

Навсякъде днес по „свинските“ медии заглавията са: „Убита млада жена“. Да, млада жена, но също така и журналист, разследващ журналист, работила допреди ден по особено щекотлива за властта тема! И също така съпруга на собственик на медия, която не се е чуло засега да е купена. Това ми прилича да убият ББ, а медиите да съобщят – зверски е убит мъж на средна възраст в центъра на София.

Учила съм криминалистика при покойния професор Цеко Цеков, светла му памет! Голям професионалист. Та когато има подобно престъпление, задължително е да се обърне внимание на личността и заниманията на жертвата, защото най-често те са отговорът на убийството.
В случая – по-важното от това, че е жена и че е млада, е това, че е разследващ журналист. Да, възможно е престъплението да е по случайност. Но може и някой да е знаел маршрута й за джогинг и да я е причакал. Като е инсценирал други мотиви.

Но Маринов Илиянският разследва лудницата!

А първо трябваше да разследват работата й, да разпитат колегите й, да се запознаят по какви случаи работи, дали е била неудобна на някого и дали е получавала заплахи. Да призоват всички, които са били в района, да отидат до полицията. Да извършат претърсване, включително и с кучета на цялата местност…

НЕКАДЪРНОСТ! И В СЛУЧАЯ МОЖЕ ДОРИ ДА Е УМИШЛЕНА! ЛОШОТО Е, ЧЕ АКО ДО МАКСИМУМ 48 ЧАСА ЕДНО УБИЙСТВО НЕ СЕ РАЗКРИЕ ИЛИ НЯМА ГОРЕЩА СЛЕДА КЪМ ИЗВЪРШИТЕЛЯ, СЛЕД ТОВА ОБИКНОВЕНО ОТИВА В АРХИВИТЕ…..ПОРЕДНИЯТ „ИНЦИДЕНТ“ С НЕУДОБНИ ЖУРНАЛИСТИ….КОЙ ЛИ ЩЕ СЛЕДВАЩИЯТ БЛЪСНАТ ОТ КОЛА, САМОУБИТ, ОГРАБЕН И УБИТ ИЛИ ПРОСТО ИЗЧЕЗНАЛ?

ОМЕРТА, СКЪПИ ЖУРНАЛИСТИ, ОМЕРТА! ИЛИ ТОВА, ИЛИ ЩЕ СТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА ПО МЕДИИТЕ, НО КАТО ОБЕКТ! АКО СМЕЕТЕ, ГОВОРЕТЕ!

Елена Гунчева

image



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vellia
Категория: Регионални
Прочетен: 520297
Постинги: 364
Коментари: 146
Гласове: 247
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031