Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2018 04:08 - Нидал Алгафари: Усещането е погнуса!
Автор: vellia Категория: Регионални   
Прочетен: 1430 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Приятели, повлиян от завръщането на някои от политиците в Народното събрание след кратката им почивка изявлението на надпартийният ни президент реших да напиша нещо за усещането, което предизвикаха в мен.

Първо президента ни, разказа обобщено, това, което гражданите на България си говорят от над двадесет години. Прозрително стигна до заключенията, че има пробив в националната сигурност с разпада на дисковете за търговският регистър и фалирането на застрахователната компания. Това, че цените са се вдигнали с 85% не е проблем на националната сигурност.

Това, че хора, работили десетки години получават пенсии с които живеят така еквилибристично, че биха им завидели финансистите от борсите … не е проблем на националната сигурност. Това, че селата са демографска промяна и съотношението на ромите вече е в тяхна полза и то не само в селата … не е проблем на националната сигурност. Корупцията, която се шири по всички етажи … и тя не е. Смяната на министри или подаването на оставки не е решаване на проблема, казва той, но в същото време обясни, че не бива да се стига до нов изборен цикъл. Т.е. да си останат нещата така.

 

Лидерката на опозицията пък заяви с патос, че те вече няма да търпят това … и напускат народните представители залата за заседания защото щели да се виждат с гражданите. И като се видят с тях, какво ще им покажат? Вероятно, че са придобили тен, охранили са се и вече няма да се жалват, че не им се ходи при нафталина и мухъла. И няма да са всичките, защото трябва някой да защитава интереси в залата. Е, интересите на кой ще защитават, сравнително богатите народни представители, на богатите или на ощетените и онеправданите? Визираха нов план, който явно не стигна до никой, защото за пореден път е толкова общ планът, че можеше и без него. Нищо конкретно в него нямаше.

Властимащите, галениците на премиера пък се сгушиха един в друг плашейки се, че метлата може и тях да помете. Трима си подадоха оставките защото не са се справили с катастрофата на рейса, но пък вероятно във всички други сфери, галениците са се справили. Цените на енергията, стандарта на живот, образованието, културата, битовата престъпност, корупцията и най-вече съдебната система… всичко е цъфнало та вързало. Министрите са прекрасни и няма да се махат защото са се справили добре ли?

Приятели, не споменавам крепящите и властобичащите от другите формации, защото те всеки ден ни показват възможностите си като махленски кресльовци по медиите.

Та се връщам на усещането… Погнуса е!

Пиар експертът Нидал Алгафари, Фейсбук

image

 



Гласувай:
4



1. morskipesni - TOQ "EKSPERT" SIGURNO NE ZNAE..
07.09.2018 09:27
NQMA BYLGARIN KOJTO DA NE SE POGNUSQVA OT NEGO, LIGAVIQ PLUZHEK- DO POTRES! NEKA SI DRYNKA, EFEKTYT E TO4NO OBRATEN! SORI ZA MAJMUNICATA, OT OFISA V NEMSKO...
цитирай
2. missana - Чичо,
07.09.2018 15:21
а на теб кой и колко ти плаща за тези поръчкови статийки? Отговори моля те на този ми въпрос. Или издръжката ти е от печалба - Тото 2...?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vellia
Категория: Регионални
Прочетен: 519883
Постинги: 364
Коментари: 146
Гласове: 247
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031