Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2018 23:21 - Поредният подъл удар на мафията срещу БОЕЦ! Зов за подкрепа!
Автор: vellia Категория: Регионални   
Прочетен: 1754 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Днес ние призоваваме непримиримите за подкрепа! Елате утре в часа на поръчковото заседанието на Комисията срещу БОЕЦ за да покажем, че имеме сили да се борим срещу дебелите, че не сме сами и с право се страхуват от нас, гражданите, защото ставаме все повече и все по обединени в стремежа ни към свобода и справедливост! А постигането на тези цели минава през отстраняването на мафията от властта! 

За сряда – 05.09.2018г. от 13.00ч. в административната сграда на Комисията за защита на личните данни на адрес бул. “Цветан Лазаров“ №2 ще се проведе открито заседание на Комисията по Жалбата на Московски срещу БОЕЦ! Дори и в оставка , Московски продължава да сипе отровата си. Змията хапе, когато е настъпена и когато се страхува!

На 03.07. 2018г. на 21-ят ден от гладната стачка на Босия, след като три седмици той не бе чут и нито една институция не реагира адекватно на неговите искания и сигнали, БОЕЦ публикувахме мобилният номер на Московски и призовахме гражданите, солидарни с Босия да изпращат СМС-и с тескт  „ЖИВОТ ЗА БОСИЯ! ОСТАВКА МОСКОВСКИ!“ Тези два хаштага станаха и основни за цялата кампания в подкрепа на Босия и справедливата му казуза.  Хиляди граждани от страната и чужбина се включиха в акцията и подкрепиха Босия! И това уплаши Московски и управляващата ни мафия! БОЕЦ организирахме и се включихме в множество акции, протести, походи и инициативи в подкрепа на Босия и битката ни продължава и до днес! Битката и жетвата на Босия са за всички нас, той залага единственото, което му остава – живота си, в опит да събуди заспалите и да даде пример на всички ни! Пример за непримиримост и безкомпромисност. Пример за това, че свободата и стремежа към справедливост нямат цена.

 

На 10.07.2018г. Ивайло Московски е ВНЕСЪЛ  ЖАЛБА до Комисията за защита на личните данни срещу сдружение БОЕЦ! От Комисията ни уведомяват, че е образувано административно производство срещу БОЕЦ. Глобите според новият европейски регламент са до 20 милиона евро. Бюджета на БОЕЦ за 2017г. е 1230 лева.  В ЖАЛБАТА си Московски посочва, че за него е настъпил „вредоносен резултат“ и че е получил „множество електронни съобщения съдържащи нецензурно и крайно унизително съдържание. Афектиран от съдържанието изтрих повечето от тях.“ Край на цитата! 

image

На фона на мъките на Босия, който 80 дни рискува живота си в битка срещу мафията и корупцията превзели транспортното министертво и държавата, Московски да се прави на жертва е отвратително, но на фона на 17-те загинали в катастрофата в искърското дефиле, причинена именно от корупция и престъпното управление на Борисов и Московски, който е част от тази престъпна банда, да се прави на жертва е мерзост и наглост, които нямат измерение!

Мафията задейства своята БУХАЛКА! За Комисията за защита на личните данни едва ли някой е чувал. Това е от тези структури, държавни хранилки за верни и послушни, които се използват като бухалки от мафията при нужда. Както и Комисията за конфликт на интереси на Филип Златанов, КЗК, КФН и тн. Помните ли тефтерчето на Златанов? „ДА СЕ УДАРИ!“ Днес Московски издава тази заповед срещу БОЕЦ – „ДА се ударят тези гадове!“  image

Няма съмнение, че Буда и бандата му ще се опитат да смачкат БОЕЦ със всички средства, включително и физически. Многобройните удари, заплахи и репресии доказват, че ги е страх от нас и сме на прав път!

През всичките години на битки, БОЕЦ не се огънахме и не се поддадохме, напротив, ударите само ни амбицираха още повече!

През всичките тези години, БОЕЦ прокламирахме, че ГРАЖДАНСКАТА СОЛИДАРНОСТ е най-силното ни оръжие в битката срещу дебелите! И водени от това убеждение скачахме срещу всяка неправда и в защита и подкрепа на всеки достоен българин, обявен за враг от управляващата ни мафия! Подкрепихме Биволите, професор Велислав Минеков, телевизионната водеща Люба Кулезич, блогъра Манол Глишев, Босия и много други. И макар понакога да бяхме почти сами в тези битки показахме, че в България има будни и непримирими граждани!

Днес ние призоваваме непримиримите за подкрепа! Елате утре в часа на поръчковото заседанието на Комисията срещу БОЕЦ за да покажем, че имеме сили да се борим срещу дебелите, че не сме сами и с право се страхуват от нас, гражданите, защото ставаме все повече и все по обединени в стремежа ни към свобода и справедливост! А постигането на тези цели минава през отстраняването на мафията от властта! 

image

Не могат и няма да ни смачкат. БОЕЦ продължаваме своята битка и ще я водим до край. До техният край. Без страх, без прошка и без компромиси!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com





Гласувай:
3



1. radostinalassa - И аз също
07.09.2018 14:32
Получавам нецензурни предложения
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vellia
Категория: Регионални
Прочетен: 521704
Постинги: 364
Коментари: 146
Гласове: 247
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930