Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2018 02:38 - БОЕЦ: „Вие сте следващите, дами и господа чиновници, държавни служители и кметове“
Автор: vellia Категория: Регионални   
Прочетен: 673 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Видяхте ли как ги тръшкат с белезници по площадите? Вие сте следващите! И това „вашите“ ще го направят. Тези, на които слугувате.Тези, чиито заповеди изпълнявате. Тези, за които крадете. Тези за които гласувате, ТЕ ще ви предадат и продадат!

ТЕ са недосегаеми , но вие не сте. Вие сте техните бушони, предпазители, щитове, памперси, подлоги, паравани. Вие ще горите един по един за да светят те! Борисов, Цветанов, Пеевски, Цацаров, министри, шепа олигарси и още неколцина „богопомазани“ са готови да предадат и продадат всеки и всичко за да оцелеят. Вие пълните техните джобове, крепите тяхната власт и се храните с трохите от трапезата им. ГЕРБ, БСП, ДПС и всички ченгедийници- партии на статуквото са превърнати в касички, които вие пълните, а чрез тях свинете си пълнят офшорките и банковите сметки в чужбина. Вършите престъпления, морите народа, слугувате на господарите си и ще плащате техните грехове. ТЕ първи ще посегнат на вас, като усетят заплаха за себе си. Служителите в НАП видяхте ли ги?-на боклука! Служителите в ДАИ? – на боклука! Кмета на Септември? – на боклука! Депутатите мишоци, които Буда изхвърли за да запази „стабилността“ – на боклука! Вие,  НЕУВАЖАЕМИ дами и господа чиновници, партийци, държавни служители, депутати, областни управители и кметове сте „оценени и допустими жертви“, вие сте „нужните щети за да запазим дебелите“, вие сте „лесно прежалими“ , вие сте „прибори за еднократна употреба“, вие сте техните бухалки и изтривалки…imageКогато народа се дигне, а напрежението се трупа, сами виждате ежедневните протести, вие ще сте първите пожертвани. Вашите глави ще падат, докато господарите ви ще се опитват да имитират „борба с корупцията“ и ще ви режат главите един по един! С вашите трупове ще замерят народа за да се спасят. Заслужено. Защото сами сте приели да бъдете слуги на мафията. И ще плащате. И прошка няма да има.

image

image

БОЕЦ водим битка срещу това зло, ставаме все повече и въпреки цялата ви власт не можете да ни смачкате и това е вашият кошмар. Ще се видм на площадите и всеки ще плаща за действията си! За милионите прокудени в чужбина българи, за милионите съсипани човешки съдби, животи и мечти, за милиардите открадната и одрани от гърба на народа! Ще плащате. Възмездие и справедливост.

imageА избор винаги има, да продължите да обслужвате господарите си, или да се опитате да изкупите греховете си! Вие решавате. Идва Видовден. Скоро!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vellia
Категория: Регионални
Прочетен: 520182
Постинги: 364
Коментари: 146
Гласове: 247
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031