Постинг
06.03.2016 07:43 -
Супер лесен испански омлет за старт на деня:)
Автор: vellia
Категория: Рецепти
Прочетен: 1382 Коментари: 1 Гласове:
Последна промяна: 06.03.2016 07:46
Прочетен: 1382 Коментари: 1 Гласове:
0
Последна промяна: 06.03.2016 07:46
http://www.zajenata.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%85%D0%B8%D1%82-%D0%B2-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82-%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D1%83%D0%BF%D0%B5%D1%80-%D0%BB%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%B8%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BE%D0%BC%D0%BB%D0%B5%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%8F-news58928.html
източник - за жената бг
вижте и омлет по френски - Така го правят французите - тайната на френския омлет
източник - за жената бг
вижте и омлет по френски - Така го правят французите - тайната на френския омлет
Наистина човек не може всичко да види в океана от рецепти. Затова е полезно някой,който намери интересно нещо да насочи към него .Но много приятно звучи когато една рецепта е иновативно преосмисле на от автора на поста или поне адаптирана към конкретен вкус или кухня.
На мен ми се е случвало като харесам нещо да се окаже,че някои от продуктите са противопоказани на вкуса,или по здравословни причини не може да се консумира дори от един от нашите гости.Фактът че обмисляме как да редактираме и променим дадена технология или съдържание напродукти да принесем нещо красиво и типично за нашия вкус ,ще ни създаде настроение и ще станем не само разпространител и но и автори на нови нюанси на нещо още по-вкусно.Така и чуждите кухни ще станат по близки и при емливи за консумация.Дано да съм разбрана правилно.И много ще се радвам да прочета :Това аз си го измислих" А иначе е приятно да разберем каква е тайната на френския омлет и каква "почва би имал у нас"
цитирайНа мен ми се е случвало като харесам нещо да се окаже,че някои от продуктите са противопоказани на вкуса,или по здравословни причини не може да се консумира дори от един от нашите гости.Фактът че обмисляме как да редактираме и променим дадена технология или съдържание напродукти да принесем нещо красиво и типично за нашия вкус ,ще ни създаде настроение и ще станем не само разпространител и но и автори на нови нюанси на нещо още по-вкусно.Така и чуждите кухни ще станат по близки и при емливи за консумация.Дано да съм разбрана правилно.И много ще се радвам да прочета :Това аз си го измислих" А иначе е приятно да разберем каква е тайната на френския омлет и каква "почва би имал у нас"
Търсене
За този блог
Гласове: 247
Блогрол
1. лекар бг
2. фрамар бг
3. билка бг
4. здраве бг
5. лекува нет
6. молитва към Свети Мина
7. молитви за изцелението на болен и близките му
8. молитви на болен
9. пулс бг
10. една бг
11. Psychology Today
12. lechitel.net
13. готвач бг
14. веселият готвач
15. православна терапия - Богоносци
16. диети, здраве, рецепти
17. какво да сготвя? - за жената бг
18. информиран нет
19. свободно слово
20. истината нет
2. фрамар бг
3. билка бг
4. здраве бг
5. лекува нет
6. молитва към Свети Мина
7. молитви за изцелението на болен и близките му
8. молитви на болен
9. пулс бг
10. една бг
11. Psychology Today
12. lechitel.net
13. готвач бг
14. веселият готвач
15. православна терапия - Богоносци
16. диети, здраве, рецепти
17. какво да сготвя? - за жената бг
18. информиран нет
19. свободно слово
20. истината нет