Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2016 17:25 - ЩЪРКЕЛИТЕ НОСЯТ ЦИСТИТ
Автор: vellia Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 637 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.03.2016 17:25


image 

Преди да се разхвърляте пролетно си спомнете, че настъпва и времето на цистита. Не че не ни мъчи през останалата част от годината, но през този сезон е в стихията си. Всяка баба ще ви каже, че модерните къси дрешки, със смъкната талия и голи кръстчета лесно водят до простуда и оплаквания от парене, болки в кръста и в корема и дори уриниране на кръв.

Дали са 100% прави не е ясно, но е факт, че наистина заболяването върлува най-вече при жените и пристига заедно с щъркелите. Болестта не подбира възрасти и може да се прояви както при млади момичета, така и при дами в напреднала възраст.

За възникване на цистита благоприятстват много фактори: охлаждане на организма, задържане на урина в пикочния мехур, запек, преумора, катетеризация, дефлорация, бременност, климакс и др.

Циститът се причинява от бактерия. Затова трябва да се противодейства с антибактериално лечение. Необходим е също прием на повече течности, защото при уриниране механично се изхвърлят вредните микроорганизми.

Специалистите препоръчват още от първия ден на проява на симптомите да се започне лечение с природни продукти, действието на най-добрите от които се проявява веднага и гарантира справяне с проблема за седмица.

Тази година, заедно с пролетното проявление на цистита, на пазара се появи нов продукт, изключително ефективен именно при остри сезонни уроинфекции.

Имунобор Уро Акут на популярната марка Borola е изцяло натурален продукт, който активно подпомага пикочните пътища и изчистването на бактерии от отделителната система. Основното предназначение на този невероятен продукт е при инфекции на пикочните пътища като уретрит, цистит и др., както и за профилактика на рецидив на уроинфекции.

Имунобор Уро Акут се препоръчва и при състояния като асимптомна бактериурия и склонност към чести инфекции на пикочните пътища. Благодарение на уникалното си действие,Imunobor Uro Akut не позволява бактериите да се прилепват към лигавицата на пикочните пътища, като потиска бактериалния растеж в урината, както и възпалението и болката. Само две капсули на ден осигуряват 72 мг проантоцианидини тип А (PAC), които гарантират максимално антиадхезивно действие.

Имунобор Уро Акут е напълно естествен продукт, съдържащ много високо количество пречистенекстракт от Американска червена боровинка. Не предизвиква нежелани ефекти на антибиотиците. Предлага се в удобна опаковка от 20 броя растителни капсули (Vgcaps). При възрастни: по 1 растителна капсула 2 пъти дневно. При деца над 1 г. - по 1 растителна капсула дневно.

Имунобор® Уро Акут действа от първия ден на приема.

Научете повече на www.imunitet.bg – Всичко за имунитета на едно място

Imunobor е търговска марка на фирма БОРОЛА.

За консултация с лекар специалист обърнете се към

Клиника БОРОЛА, София 1202, ул, "Цар Симеон" 52,

тел. 02/983 62 03

е-mail: office@borola.com ;

www.borola.com

Можете да поръчате онлайн на www.momo.bg




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vellia
Категория: Регионални
Прочетен: 522123
Постинги: 364
Коментари: 146
Гласове: 247
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930